Houten bijgebouwen

Droomt u ook van een eiken bijgebouw waar u tot rust kan komen na de drukte van de dagelijkse beslommeringen. Heeft u een beeld van u eiken bijgebouw maar zoekt u een helpende hand om dit voor u uit te werken? Of heeft u geen inspiratie en vindt u door het eikenbos de eikenbomen niet meer? Puur eik kan u helpen met de realisatie van u eiken bijgebouw! Een kaal lapje grond wat op een creatieve manier moet aangevuld worden in combinatie met de stijl van uw woning Geen probleem ! We komen ter plaatse een kijkje nemen en bespreken uw wensen. Of u heeft een ontwerp van uw eiken bijgebouw van u dromen maar u zoekt een vakman om de werken te laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw volledig ontwerp wordt uitgevoerd door de zelfwerkende patroons waardoor u de zekerheid heeft over de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

U kan ons telefonisch of via mail bereiken voor het maken van een eerste afspraak ter plaatse. Op de eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden en uw wensen of voorkeuren om een ontwerp en offerte op te maken. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen en ideeën. Fotomateriaal of zelfs een eenvoudige schets kan dienen als inspiratie voor het ontwerp.

De eerste plannen worden vervolgens aangevuld en bijgestuurd. Na goedkeuring van het ontwerp en offerte werken we het bijgebouw verder uit in een 3D ontwerp, op deze manier krijgt u een perfect beeld van uw toekomstig eiken bijgebouwen, eiken carports, eiken garages, eiken poolhouses, eiken stallingen, eiken tuinbergingen of eiken overkappingen

Uw kan dit ontwerp dan nog een laatste maal kritisch bekijken en sturen het indien nodig bij zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Het uitgewerkt 3 D ontwerp vormt de basis voor de opmaak van de productietekeningen. Na productie kan u uiteraard rekenen op een perfecte uitvoering. Onze hoge kwaliteit en service zorgen ervoor dat u binnen een korte termijn zorgeloos kan genieten van het eiken bijgebouw uit uw dromen.

Tuinaanleg - tuinontwerp - bestrating - groenaanleg - houtconstructie - terras - tuinafsluiting - tuinverlichting - zwembad en zwemvijver -

Contacteer ons en maak een afspraak
voor een vrijblijvende offerte op maat