Tuinontwerp

U heeft een tuinontwerp en u wil dit laten realiseren door ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u heeft dromen maar nog geen tuinontwerp? Geen probleem.

We maken een afspraak of bij u thuis of bij tuinaanleg Stijltuin voor een eerste gesprek waar de basis voor het tuinontwerp besproken zal worden aan de hand van voorbeelden en een uitwisseling van ideeën.

Voor het maken van een tuinontwerp hanteren we standaardprijzen, voor een tuin tot 500m2 is dit € 1000,00 ,voor een tuin groter dan 500m2 is de prijs te bespreken tijdens het eerste gesprek .Voor deze prijs ontvangt u van ons een tuinontwerp met de hand geschetst en ingekleurd, benoemd met de gebruikte planten en materiaalsoorten + een technisch plan met aanduiding van alle afmetingen. In dit bedrag voorzien we ook 3 besprekingen waaronder het eerste kennismakingsgesprek, tweede gesprek met voorstel tuinontwerp, derde gesprek definitief tuinontwerp met offerte voor uitvoering van de werken. Indien de werken door tuinaanleg Stijltuin uitgevoerd worden zal het eerder betaalde bedrag voor het tuinontwerp afgetrokken worden van de offerte.

Geïnteresseerd? Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat Tuinaanleg Stijltuin voor u kan betekenen. We maken voor u een gratis offerte op basis van u of ons tuinontwerp.

Tuinaanleg - tuinontwerp - bestrating - groenaanleg - houtconstructie - terras - tuinafsluiting - tuinverlichting - zwembad en zwemvijver -

Contacteer ons en maak een afspraak
voor een vrijblijvende offerte op maat